Dovolená na Moravě


Dovolená pro každého z nás znamená něco jiného. Někdo rád jezdí k moři a válí se celé hodiny na pláží, či plave v moři a užívá si sluníčka. Pro ty co zastávají dovolenou v České republice, znamená spíš dovolená lezení po horách, či relaxace ve wellness centru. Zkuste letos od každého něco a vydejte se na dovolenou do Mikulova. Tento kraj Vám nabídne od každého něco a každý zde zaručeně najde to, co ho baví nejvíce. Navíc Vás zaručeně nadchne ubytování v Mikulově Mikulov.galant, které je vyhlášené v širokým okolí a zaručeně má co nabídnout.

Mikulov (2)

Ať už se na dovolenou vydáte s dětmi, nebo s přítelkyní, zaručeně toho nebudete litovat. Hotel nabízí vyžití, jak pro mladé tak pro starší či aktivní lidi a to vše na jednom místě. Pokud zde budete hledat relaxaci, zaručeně Vás nadchne wellness centrum, které nabízí saunový svět, perličkové vany, vířivky, ale také zábaly a masáže. Pro aktivnější lidi je zde možnost navštívit některou ze zdejších památek, jako je Mikulovský zámek, Svatý kopeček s výhledem na Mikulov, či místní Synagoga. Pro sportovně nadané turisty je zde možnost projet se po cyklostezce na kole, či jít na turu po Pavlovských vršcích, které jsou dominantou u Mikulova.

Mikulov

Mimo jiné také hotel nabízí pobytové balíčky, kterou jsou určeny pro páry, či pro rodiny s dětmi. Pro dospělé je zde možnost navštívit místní vinný sklípek, kde se pořádají degustace a ochutnávky zdejšího vína. Samozřejmostí je také restaurace, kde si můžete pochutnat na místních specialitách, či na tradičních jídlech, co se zde dělají po generace. Kdo by taky neměl rád knedlo vepři zelo že?

Proto pokud se letos budete rozhodovat, kam se vydáte na zaslouženou dovolenou, zkuste vyzkoušet Jihomoravský kraj. Zaručeně se Vám zde bude líbit a užijete si nezapomenutelné zážitky, na které budete rádi vzpomínat. Proto neváhejte a rezervujte si svojí vysněnou dovolenou už nyní.